Videoblogg – Hvordan vi lærer best

Det kan være vanskelig å lære seg nye ting, hvert fall i en verden full av informasjon fra ulike kanaler. Å ha en god studieteknikk som funker for deg er gull verdt, og i et tidligere blogginnlegg skrev jeg mer om hva en studieteknikk er. Denne uken har jeg, Marianne Olsen og Lina Kristine Melbostad laget en videoblogg for å snakke om og illustrere ulike studieteknikker som funker for oss og hvordan vi lærer best.

Å lage en videoblogg er helt ut av komfortsonen for oss alle, så det å gjøre det sammen gjorde det mer betryggende. Videoinnspillingen foregikk over Zoom, dermed er den ikke av ypperste kvalitet. Likevel håper vi dere liker videoen, og lærer noe nyttig!

Det har definitiv vært en læreprosess å utvikle denne videoen. Alt fra manusskriving til klipping – og jeg har definitivt lært og gjort meg noen tanker om hvordan jeg skal gjøre det neste gang jeg lager video.

Tusen takk til Kine Østli som hjalp med redigering!

Gjerne legg meg til på LinkedIn – Nadia Marie Jäger Østli

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.