Mitt navn er Nadia Marie Jäger Østli, og jeg er en 24 år gammel jente som er født og oppvokst i Oslo. For tiden studerer jeg på Høyskolen Kristiania hvor jeg tar en bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Jeg er nå på mitt fjerde semester og har allerede tilegnet meg mye ulik kunnskap om blant annet markedskommunikasjon, forbrukeratferd, kunderelasjoner og bedriftsøkonomi.

Tidligere har jeg også studert på både Handelshøyskolen BI og ved School of Fashion Industry. Ved siden av studiene jobber jeg på Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg har jobbet i over fem år og tidligere hatt stillingen assisterende butikksjef. Jeg er en strukturert person som er opptatt av orden og har mye erfaring med å både jobbe i og styre et team. Jobbhverdagen min er preget av kundebehandling og vareeksponering, men jeg har også tilegnet meg mye kunnskap om generell butikkdrift og ledelse gjennom min mange år hos Flying Tiger Copenhagen.

Dette semesteret tar jeg valgfaget digital markedsføring som innebærer mye blogging, mange sertifiseringer og nye, spennende temaer. Faget gir enormt mye faglig utbyttet og denne bloggen er opprettet for å videreformidle det, samt forberede meg på ulike arbeidsrelevante oppgaver.